Am lansat proiectul AVT cu gândul la ziua de mâine! Cu speranța că generațiile viitoare vor duce mai departe gloria sportului românesc. Din sentimentul datoriei că trebuie să dăm înapoi societății ceva din generozitatea cu care am fost susținuți în vremurile când ne-am clădit propriul renume.
Am creat o școală sportivă pentru că vrem să le oferim elevilor noștri o pregătire complexă, multidisciplinară, care să îi transforme în egală măsură în performeri și oameni de caracter, capabili să își gestioneze cu maturitate propria carieră.
Cel mai important obiectiv pe care ni l-am propus este să devenim echipa de suflet a comunității pentru care jucăm. Sportivii #AVT trebuie să fie modele de reușită pentru copiii din jurul nostru, exemple de urmat pentru fiecare dintre tinerii aflați în căutarea propriei afirmări. Succesul echipei noastre este o demonstrație a faptului că talentul, ambiția și munca dau întotdeauna cele mai bune rezultate!
VINO ALĂTURI DE NOI!
Un model de succes este cea mai bună motivație pentru ca visele unui copil să se transforme în performanțe. Academia de Volei Titanii este un brand al cartierului bucureștean Titan. Ne mândrim că facem parte din comunitatea care ne-a dat și numele echipei, și vrem să vă avem alături de noi la fiecare meci. Împreună putem transforma un proiect îndrăzneț într-un club care să ducă faima României peste hotare. Suntem la începutul unui drum lung, pe care îl vom străbate mai ușor susținuți de suporterii noștri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here