Academia de Volei Titanii este un proiect lansat in 2015 și dedicat copiilor talentați care doresc să urmeze o carieră sportivă. Echipa de volei, Departamentul de scouting si Departamentul de marketing sportiv sunt cele trei direcții de dezvoltare ale Academiei Titanii. 

ANTRENORII ACADEMIEI DE VOLEI

Promotorul și coordonatorul proiectului AVT este profesorul Constantin Chițigoi, unul dintre cei mai titrați antrenori pe care i-a dat școala românească de volei. Echipa tehnică este completată de către fostul internațional Cristian Chițigoi, actualmente antrenor profesionist. Fost jucator în echipa națională, pentru care a jucat 90 de partide, Cristian Chițigoi a evoluat de-a lungul unei cariere impresionante la Steaua si Dinamo, în campionatul intern și peste hotare la formații din Spania, Belgia, Grecia, Turcia, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite. Centru de pregătire pentru copii este coordonat de către profesorul Alexandru Prodana.

CENTRUL DE PREGĂTIRE PENTRU COPII

În fiecare an, Academia de Volei organizează selecții pentru copiii care doresc să înceapă o activitate sportivă. Ei sunt îndrumați și pregătiți de antrenorii noștri, care le predau primele lecții despre volei, disciplină sportivă și lucru în echipă. În prima fază, micii sportivi sunt evaluați și atrași către o formă de activitate sportivă organizată, pentru ca ulterior. în funcție de aptitudini și dedicație, să fie incluși într-una dintre grupele de avansați sau în echipa de competiție. Este foarte important ca fiecare copil să fie angrenat într-o activitate sportivă încă din primii ani, pentru a avea șansa la o dezvoltare fizică armonioasă, dar și pentru a deprinde trăsăturile de caracter ale unui învingător.

ECHIPA DE VOLEI

Cei mai buni sportivi din Centrul de Pregătire au șansa de a fi selectați în echipa de competiție a școlii. Prima selecționată a Academiei de Volei Titanii a evouat în sezonul 2017 – 2018 în Campionatul Național de Speranțe, unde s-a calificat în Turneul Final al competiției. Începând cu sezonul 2018 – 2019, AVT Titanii concurează în Campionatul Național de Speranțe, alături de echipe cu tradiție din România.

Toate activitățile sportive de performanță organizate de AVT sunt gratuite, iar selecția candidaților se face pe baza unui test de evaluare a aptitudinilor fizice, talentului si profilului psihologic. 

SEDIU ȘI DATE FISCALE

Asociația Club Sportiv Academia de Volei Titanii 3extreme

Adresa: strada Soldat Ghiță Șerban 15-19

București, Sector 3

CIF: 33880327

tel: +40-748.604.107

mailul: contact@academiadevolei.ro.

Centrul de Inițiere: Școala Gimnazială Mexic

Bd. 1 decembrie 1918 nr. 34

București, Sector 3.

Centrul de Performanță:  Sala de sport CSS 2                                 

Adresa: Șos. Pantelimon 289

București Sector 2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here